Etähallintatyökalu
Etätyöpöytäohjelma etäavun tarjoamiseen kaikille yleisesti käytetyille laitteille, myös mobiililaitteille. Saat ladattua ohjelmiston alla olevasta linkistä.

Tuotteet ja palvelut

Tietoturva
Viestintäratkaisut
IT-hallintopalvelut
Paikannuspalvelut
NexCare Secure tietoturvapalvelu
NexCare Secure tietoturvapalvelu on nykypäivän yritystoiminnassa lähes pakollinen hankinta aina, kun yrityksellä on käytössä kiinteä Internet-liittymä. Suojaamaton lähiverkko on käytännössä tänäpäivänä hetkessä tietomurrettu. Tietoturvapalvelulla voit varmistaa että verkkoosi liikkuu vain sallittua liikennettä.

Internet on hyökkäyksiä täynnä, älä jätä verkkoasi suojaamatta.

NexCare Secure tietoturvaratkaisun avulla yrityksen ei tarvitse investoida omii laitteisiin eikä huolehtia palomuurin ylläpidosta. Kaikki palvelut ja laitteet saadaan kätevästi yhdellä kuukausimaksulla.

Meiltä löytyy ratkaisu jokaiselle yritysasiakkaalle, pienille ja keskisuurille yrityksille tarjoamme modulaarisen palvelun joka elää tarpeittesi mukaan. Suurempien yritysten ratkaisut suunnitellaan yhdessä.
Palveluun sisältyy
 • Yrityksen verkosta lähtevän sinne tulevan liikenteen ohjaus tietoturvapalvelun kautta.
 • Rikkoutuneen laitteen vaihto, eli varalaite palvelu
 • Tietoturvapalvelun valvonta ja hallinta
 • Ratkaisun toteuttaminen yhdessä asiakkaan kanssa, konsultoiva myynti.
Lisäpalvelut
WLAN-TOIMINNALLISUUS

Wlan-toiminnallisuus tarjoaa asiakkaalle lisäksi laitealustassa WLAN -ominaisuuden. Palvelu soveltuu esim. avokonttorin langattomaksi lähiverkoksi, silloin kun laitetila on konttorin välittömässä läheisyydessä. Langattoman lähiverkon nopeus on max. 450Mbit/s.

Langaton wlan -toiminnallisuus voidaan toteuttaa myös hajautettuna lisäpalveluna. Tukiasemia ei tällöin ole integroitu palomuuriin, vaan ne sijoitetaan kaikki eri puolille toimitilaa, laajemman peittoalueen saavuttamiseksi.

Varayhteys-toiminnallisuus (3G-verkko / kiinteä verkko)

Yrityksen / toimipaikan tietoliikenne voidaan varmistaa varayhteys-toiminnallisuudella pääliittymän vikaantuessa. Varayhteys voi olla 3G-mobiililiittymä tai esim. toisen operaattorin kiinteä laajakaistayhteys. Varsinaisen yhteyden vikaantuessa, liikenne siirtyy automaattisesti varayhteydelle.
Nexphone viestintäratkaisut
Järjestelmä toimitetaan asiakkaalle palvelinkohtaisena ratkaisuna joko asiakkaan omiin tiloihin, tai vaihtoehtoisesti Nex2IT Oy:n palvelinsaliin.

Riippumatta sijoitusvaihtoehdosta, pystymme tarjoamaan ratkaisun hankinnan joko kertahinnoiteltuna investointina erillisellä ylläpitopalvelulla tai myös puhtaasti palveluna kuukausittaisella alaliittymähinnoitellulla vuokralla.

NexPhone puheratkaisussa on ominaisuuksia yli 100, ota käyttöön ominaisuuksista sinulle tärkeimmät!

Järjestelmä toteutetaan aina asiakkaan haluamilla ominaisuuksilla ja vastaamaan tarvittavia kapasiteettitarpeita.

Yhteys julkiseen puhelinverkkoon toteutetaan erittäin kustannustehokkaalla SIP –operaattoriyhteydellä, jolla mahdollistetaan sekä edulliset puhelut että vaihteen kaikkien ominaisuuksien toimiminen kaikissa halutuissa päätelaitteissa.


Yleisimmät ominaisuudet
 • Soittoketjut / ryhmät
 • Soitonsiirrot ja puheluiden yhdistäminen
 • Uudelleen –valinta
 • Puhelut pitoon
 • Neuvottelupuhelut / Nevottelusilta
 • Alanumeroinnin tukeminen
 • Kellonajalla säädettävät toiminnot
 • Vastaaja
 • Välittäjän työpöytä
 • Monipuoliset puheluiden ohjaukset
 • Jonotiedotteet
 • CallCenter toiminteet
 • Puheluiden nahoittaminen
 • IVR (Interactive Voice Response)
 • Soittajan numeron blokkaus
 • Yhtenäinen puhelinluettelo
Työasemien ja toimistopalvelinten ylläpito- ja hallintapalvelu
Tarjoamme asiakkaillemme kattavan toimistotekniikan ylläpitopalvelun, jossa otamme vastuun asiakkaidemme työasemien, toimisto-ohjelmien, tietoturvaratkaisujen ja toimistopalvelimien käytettävyydestä asiakasyrityksemme päivittäisessä toiminnassa.

Ylläpitopalvelumme kattaa:

 • tietoteknisten ratkaisujen (työasemat, perusohjelmat, palvelimet, älylaitteet, kiinteät ja langattomat verkkoyhteydet) käyttöönoton
 • tietoteknisten laitteiden päivittäisen toiminnan varmistamisen
 • tietosisältöjen varmentamisen (erillinen back-up palvelu)
 • uusien ratkaisujen ja verkkopalveluiden ongelmattoman käyttöönoton ja ylläpidon
Ecofleet paikannuspalvelu
Paikannuksella minimoit riskit – mutta maksimoit mahdollisuudet yrityksesi kehittämiseen. Tarjoamme paikannuksen, langattoman tiedonsiirron ja innovatiivisen tietojenkäsittelyn avulla uusia mahdollisuuksia sinunkin yrityksesi kehittämiseen. paikannus järjestelmän joustavuus, monipuolisuus ja integroitavuus tarjoavat mahdollisuuden menestykseen, tietämällä, ohjaamalla ja valvomalla.

Paikannus-palvelulla tiedät missä sinun yrityksesi kalusto tai liikkuva henkilöstö on. Paikannus tarjoaa myös turvaa henkilöstöllesi. Voit asettaa rajoja järjestelmään, paikannus palvelu kertoo sinulle koska asetettu raja on ylitetty ja tekee hälytyksen. Paikannuksessa tärkeä tieto on tallessa, tietosi tallentuu monikertaisesti varmennettuna ja on käytettävissä www-selaimella internetin välityksellä. Helppo käyttää ja helppo ostaa. Paikannuspalvelulla saat tulosta.Kartta
Seuraa kalustoasi reaaliajassa. Näet myös kaluston käyttöhistorian.
Ajopäiväkirja
Luotettava ja yksinkertainen tapa seurata kalustosi käyttöä.
Raportointi
Yksityiskohtainen raportointi ja analysointi pitää kulut kurissa.
Tapaturmat
Seuraa vain liiketoimintasi kannalta merkittäviä tapahtumia. Säästät aikaa.
Viestit
Helpon ja yksinkertaisen viestintäjärjestelmän avulla tehostat päivittäistä työtäsi.
Huolto
Ecofleet -järjestelmä seuraa huoltoaikataulua ja muistuttaa niistä.
Mobiilisuus
Myös älypuhelinten ja -laitteiden seuranta onnistuu!
Ecofleet Mobiili
Ecofleet Pro
Ecofleet Air
Ecofleet mobiili
Ihanteellinen kommunikaatiovälin toimiston ja liikkuvien työntekijöiden välillä: lähetä työtehtäviä suoraan tietokoneelta työntekijän älypuhelimeen ja saat reaaliaikaisia päivityksiä työtehtävistä raporttien, allekirjoitusten tai valokuvien kanssa.


Työtehtävien hallinta toimistossa

Kaikkia työntekijöitä voidaan seurata kartalla ja työtehtäviä voidaan kirjata ja antaa. Työntekijälle ilmoitetaan asianmukaisesti. Toimistolla on siis päivitetty tila kaikista työtehtävistä ja työntekijöistä.
Toimistossa voidaan myös tehdä lomakkeita, jotka työntekijän pitää täyttää laadunvalvontaa tai vastaavaa varten, tai laskea parhaimman reitin päivän työtehtäviä varten ajomatkan lyhentämiseksi ja työntekijän ajan säästämiseksi.


Työtehtävien hallinta tien päällä

Työntekijöillä on älypuhelimessaan kokonaiskuva omista työtehtävistä ja työkavereiden sijainnista. He voivat löytää parhaimman reitin työn sijaintipaikkaan ja laskea etäisyyden ja saapumisajan.

He voivat myös täyttää toimiston tekemiä lomakkeita sekä liittää kuvia ja/tai allekirjoituksia työtehtävään ennen sen valmistumista.Ecofleet Pro
Ecofleet Pro on edistynyt modulaarinen Internet-pohjainen GPS-paikannin ja kalustonhallintapalvelu, joka ei edellytä ylimääräisten ohjelmistojen asentamista tietokoneellesi.

Ecofleet Pro on modulaarinen ratkaisu - kaikki pääasialliset toiminnot voi laittaa päälle tai pois yksitellen - riippuen asiakkaan toiveista, toiminta-alasta tai tarvitusta palvelusta.

Ecofleet Pron standardimoduulit:

 • Kartta - voit valita eri karttojen ja karttakerrosten välillä (tavallinen, satelliitti tai hybridi Google, OpenstreetMap jne.), joten saat tarvitsemasi näkymän.
 • Matkat ja päiväkirja - ajopäiväkirja voi täyttää itsensä automaattisesti. Sinun tarvitsee vain luoda säännöt (esimerkiksi jokainen matka työpäivinä klo 9-17 on työmatka). Työntekijät voivat myös muokata tai täyttää ajopäiväkirjaa.
 • Raportti - automatisoidut ja tarpeiden mukaiset raportit sähköpostiisi, systemaattinen kokonaiskuva tai tilastot ovat aina mukanasi kun tarvitset niitä.
 • Tapahtumat - Ecofleet ilmoittaa sinulle kiinnostavista tapahtumista sovelluksen välityksellä sekä sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Ecofleet Air
Ecofleet Air on yksinkertainen ja kevyt ratkaisu ajoneuvojen paikantamiseksi ja ajopäiväkirjojen täyttämiseksi. Ecofleet Air käyttää OpenStreetMap-ohjelmaa ja on saatavina 20 kielellä

Ecofleet Air muodostuu:

 • Kartta - näe ajoneuvojen sijainti tietyllä hetkellä tai tarkista eilisen tai minkä tahansa aikavälin reitit
 • Ajopäiväkirja - merkitse matkasi työ- tai yksityismatkoiksi
 • Matkaraportti - yhteenveto kaikista matkoistasi tietyllä aikavälillä
Ecofleet Air on yksinkertaisin tapa paikantaa ajoneuvosi ja täyttää ajopäiväkirja.